Loading

Nyhedsbrev

FRA UGE 21:

 

VIGTIG INFO – LÆS GRUNDIGT IGENNEM

Som du/I sikkert alle har kunnet mærke, har der været travl aktivitet i det sidste stykke tid i Power-house. I weekenden stillede vi op til DM for hold i Disco og Hip Hop. Tak til alle jer skønne dansere, fordi I er så dejlige samt tak til det kæmpe forældreteam, der får hjulene med dragtsyning og andet til at køre i kulissen <3

 

DANSEGALLA  2 0 1 6 – Billetsalg starter snart:

Alle vores dansere skal optræde til Dansegalla 2016, som er vores store afslutningsshow.

Lige som andre år, vil vi have to shows. Begge shows er bygget op, hvor man har sine holddanse i første del af showet. I anden halvdel vil temaet i show 1 være Løvernes Konge. I show 2 vil det være ”Celebration of Michael Jackson”

 

Begge shows afholdes lørdag d. 18. juni i SOLSIDEHALLEN, Nørresundby Idrætscenter på Lerumbakken.  Show 1 kl. 12:00-13:30, Show 2 kl. 15:00-17:30. SÅFREMT DU IKKE KAN KOMME MED, SKAL DU HUSKE AT OPLYSE DIN INSTRUKTØR HEROM. Dansene er oftest bygget op omkring danserne på holdet, så vi vil gerne vide, hvis du ikke kan deltage. De to shows bliver med masser af flot dans, spændende kostumer og overraskelser. Hvem ved – Måske kommer dette års vindere af MGP forbi? J – Glæd jer – Det bli’r bar’ for vildt!
 

Program for de to shows offentliggøres senere på ugen. Hold derfor øje med dette på vores hjemmeside, så du ved, hvilket show du skal købe billet til. Al information omkring Dansegalla vil kunne finde på vores hjemmeside (www.power-house.dk) fra 2/6. (Under ”Mit Power-house”) Du kan også følge vores facebook gruppe (power-house officiel)/ instagram (dansestudietpowerhouse), hvor vi jævnligt poster billeder/video samt vigtig info.  

 

Billetsalg:

Billetsalget starter mandag d. 6. juni i Dansestudiet, hvor du kan købe billetterne. Der vil være mindre billetter til salg end til vores juleshow, hvor der var godt fyldt, så det vil blive efter ”først til mølle” princippet. Vi kan desværre ikke tilbyde at reservere billetter på forhånd.
PRISER:

Danser…………….      GRATIS

Billetpris……………       90 kr (Billet til både show 1 og 2 pris 165 kr)

Børn under 6 år…..     GRATIS

 

Jubilarer:

Hvis du har gået til dans hos Power-house i enten 5, 8 eller 10 år i træk, skal vi fejre dit jubilæum til Dansegalla. Har du jubilæum, skal du skrive en mail til dansegalla@power-house.dk med navn og hvor lang tid du har gået ved os. Vi skal modtage mailen senest d. 9. juni, hvis vi skal fejre dig på Dansegalladagen. Husk efterfølgende at tjekke, at dit navn fremgår af jubilæumslisten, som hænges op på dansestudiets opslagstavler fra d. 13. juni samt på hjemmesiden


Sæsonen afsluttes med:

Husk, at der er dans også efter dansegalla. Sidste uge i juni er der ikke dans. I stedet afslutter vi traditionen tro af med rundbold og kage i Kildeparken tirsdag d. 21. juni kl. 16:30-18:00.

 

Vi glæder os FANTASTISK MEGET til at se dig og hele familien til Dansegalla 2016

 

De kærligste hilsner på vegne af hele Power-houseteamet,

Rikke

 

P.S. Vidste du at Power-house holder Dancecamp i uge 26 for alle?
Læs mere på vores hjemmeside