Loading

FAQ

Mit barn/jeg selv ønsker at starte til dans, hvad gør jeg?

Hvis du ikke har fået kontakt med os, er du meget velkommen til blot at dukke op til den pågældende undervisningstime. Vores instruktører står altid og er klar til at vejlede dig. Du kan enten kigge i timen eller tage træningstøjet på for at være med. Du kan betragte den første time, som prøve time. Fortsætter du indgår timen på almindelig vis i kontingentet. Ønsker du ikke at fortsætte, betaler du intet.

 

Hvornår starter jeres nye sæson?

Den starter i primo september. Hold dig opdateret om endelig sæsonstart på vores hjemmeside

 

Hvordan tilmelder jeg mig til den nye sæson?

Det vil være muligt fra midten af juli at tilmelde sig hold i den nye sæson.

 

Hvornår er Dansegalla 2015?

Det ligger for Aalborg og Aabybro d. 13. juni i Stadionhallen

 

Jeg ønsker at tilmelde mig en turnering, hvordan gør jeg det?

Du skal til hver turnering selv sørge for at tilmelde dig. Deadline for, hvornår du skal have tilmeldt dig finder du i vores kalender, hvor denne er angivet i opslaget for turneringen på turneringsdagen. Du kan finde alt om turneringsregler under menuen "Mit Power-house"

 

Jeg ønsker at udmelde mig, hvad skal jeg gøre?

Opsigelse af dit medlemsskab kan kun ske skriftligt og du skal have modtaget en bekræftelse fra os, før end opsigelsen er registreret. Du skal sende en mail til faktura@power-house.dk, hvor du også modtager en bekræftelse på, at medlemskabet ophører. Opsigelse kan ske med 14 dages varsel inden betaling for næste rate. Du er selvfølgelig meget velkommen til at danse i denne periode. Restperiode af den aktuelle rate tilbagebetales desværre ikke.